Betaling
Foreningen Læsehunde modtager betaling med Dankort/Visa-Dankort, Visa/visa Electron/Vpay, MasterCard/Maestro.

Alle beløb er i DKK - danske kroner

Foreningen Læsehunde bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Persondata

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne registrere støttemedlemskaber. Personoplysningerne registreres hos Foreningen Læsehunde og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Stottemedlemsskaber forbliver registreret indtil aktiv udmeldelse.
Som registreret hos Foreningen Læsehunde, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kontakt@laesehunde.dk

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb af støttemedlemskab første gang. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget bekræftelse på støttemedlemsskab. Ønsker du at fortryde aftalen, skal du underrette foreningen herom på stoet@laesehunde.dk. Mærk mailen "Fortrydelsesret".

Klagemuligheder
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Foreningen Læsehunde.dk på stoet@laesehunde.dk